Reservationsbetingelser

GENERELT
Du og hotellet aftaler vilkårene for værelsesleje. Navnet på det selskab, der driver hotellet (herefter benævnt “Storms Bed & Breakfast” eller “Hotellet”) og med hvilket aftalen indgås, fremgår af bookingbekræftelse. Medmindre der er indgået særlig aftale, gælder følgende regler.


BOOKING OG BEKRÆFTELSE
En booking er bindende, når den er blevet bekræftet, hotellet har modtaget betaling, og du har modtaget en booking bekræftelse. Denne kan gives mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du laver en booking, skal du oplyse dit navn, din adresse, e-mailadresse, ankomst- og afrejsetidspunkt samt betalingskort oplysninger, sidstnævnte vil blive valideret i forbindelse med bookingen. Det er vigtigt, at du oplyser din e-mailadresse, for at du kan modtage din bookingbekræftelse. Værelsesreservationer på Storms Bed & Breakfast kan kun foretages af personer over 18 år. Hvis man booker et værelse til en mindreårig, hæfter man for denne, uanset om man bor på værelset sammen med den mindreårige. Vi forbeholder os retten til at afvise gæster, der ikke kan overholde vores check-in og check out betingelser. Af sikkerhedsmæssige årsager har udelukkende medarbejdere og indtjekkede gæster adgang til vores værelser og andre fællesområder.


RESTRIKTIONER
Storms Bed & Breakfast byder børn i alle aldre velkommen. Vi tilbyder maksimalt 1 barn UNDER 12 år på opredning i gæsteseng i vores dobbeltværelser. Bemærk at bestiller du dit ophold med morgenmad, vil morgenmaden til barnet være det samme da vi ikke tilbyder nogen formerer for børnemåltider. Der vil være tillæg for opredning til børn på DKK 125 samt DKK 85 ved tilkøb af morgenmad.


ANKOMST OG AFREJSE

Check In
Gæster kan tjekke ind fra 15:00 lokal tid. Du kan foretage tjek ind på præcis det tidspunkt du ønsker efter kl. 15:00, da vi har kodelåse og er et selvbetjent indkvarteringssted uden reception.

​Check Out
Det seneste tidspunkt for check -out er 11:00 (lokal tid) på din afrejse dag. Alle tillæg f.eks. opredning, hund på værelse, køb i minibar osv. SKAL afregnes i vores pengekasse eller mobilepay inden check-out. Sen udtjekning vil blive opkrævet 250 DKK for den første time og senere end 12:00 vil blive opkrævet for en ekstra overnatning.

Delvis time vil blive opkrævet som en hel time. Inden Check Out, bedes du grundigt at gennemgå værelset for at undgå glemte ejendele.


AFBESTILLING OG UDEBLIVELSE
Medmindre andet er aftalt ved booking, er en booking bindende og er IKKE refunderbar efter indbetaling af reservationsbeløbet. I særlige tilfælde kan det aftales at et tilgodebevis kan udstedes og bruges som betaling for et ophold på et senere tidspunkt.

Er bookingen foretaget via en bookingside vi samarbejder med, er vilkårene for den pågældende bookingside gældende.

FORCE MAJEURE 
Forhold og hændelser der ligger udenfor hotellets og/eller gæstens kontrol berettiger til fri annullering.

F.eks. naturkatastrofer, strejke, lock-out, brand, krig, pandemi, leverancesvigt eller andre ekstraordinære hændelser.

TIDLIG AFREJSE OG OPHOLD PÅ UBESTEMT TID
Hvis du har reserveret et værelse i et bestemt tidsrum men forlader hotellet tidligere, vil det bookede antal nætter blive opkrævet og der gives ikke refundering. Kontakt hotellet og informér om din afrejse. Hvis du opholder dig på hotellet i en tidsubegrænset periode og forlænger dit ophold med én overnatning ad gangen, skal du informere hotellet om din afrejse dagen før afrejsen inden kl. 12.00. Ellers vil du blive opkrævet betaling for den fulde pris for opholdet. Hvis hotellet ikke har ledige værelser, skal hotellet informere dig herom senest kl. 12.00 dagen før, du er nødt til at forlade hotellet.

HOTELLETS FORPLIGTELSER OG DINE ØNSKER
Hvis hotellet ikke kan tilbyde dig et ledigt værelse som aftalt, er du berettiget til, uden ekstra omkostninger, et tilsvarende eller bedre værelse på hotellet eller på et hotel af tilsvarende standard. Anfør dine ønsker på reservationstidspunktet, så hotellet kan forberede sig på dit ophold. Vores hotel er røgfrit. Hvis en gæst overtræder rygeforbuddet, er hotellet berettiget til at opkræve gæsten for betaling af de deraf følgende omkostninger.

ALLERGIER OG DIÆTKRAV
Vi kan desværre ikke tilbyde specialmåltider i forhold til allergier eller diætkrav. Vores morgenmad består af de samme standard råvarer:

  • Brød
  • Ost
  • 2 slags pålæg
  • Smør
  • Syltetøj
  • Mælk
  • Morgenmadsprodukter (Musli, cornflakes & havregryn)

BETALING
Der forlanges forudgående betaling for reservationer der som udgangspunkt er på hele reservationsbeløbet. Det forudbetalte beløb fratrækkes ved slutafregning.

Bemærk at vi kan modtage kreditkortbetaling online men IKKE fysisk på vores indkvarteringssted. Vi kan på indkvarteringsstedet modtaget kontant betaling samt mobilepay.​


GÆSTENS ANSVAR
Gæsten skal kompensere hotellet for enhver skade, mangler, tyveri forårsaget af forsæt, forsætlig uredelighed eller uagtsomhed fra gæstens side.


GÆSTENS EGEN SIKKERHED
Orientér dig altid om, hvor nærmeste udgang samt brandslukkere er placeret.


BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Storms Bed & Breakfast behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser og produkter. Storms Bed & Breakfast er dataansvarlige for personoplysninger, der vedrører din reservation. Sådan behandling af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Storms Bed & Breakfast Persondatapolitik. Læs venligst vores Persondatapolitik for at forstå hvordan Storms Bed & Breakfast behandler dine personoplysninger med det formål at administrere din reservation, samt dine rettigheder forbundet med sådan behandling.


FORBEHOLD
Der tages forbehold for fejl, udeladelser og ændringer i oplysninger om pris, specifikation o. lign. online, i brochurer og øvrigt salgsmateriale. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Storms Bed & Breakfast.


​Ikrafttrædelsesdato: 01-10-2021