Om os

BILLIG INDKVARTERING I HERNING

Bo komfortabelt i landlige omgivelser tæt på Herning centrum og Messecenter Herning

OM STORMS BED & BREAKFAST NÆR HERNING

Storms Bed & Breakfast, som er beliggende på et mindre nedlagt landbrug tæt på både Herning centrum og messecenter Herning, samt Boxen og MCH Arena. Vi tilbyder billig indkvartering nær Herning i velindrettede værelser. Vores Bed & Breakfast er beliggende på 1. salen i den ene af vores udbygninger, og består af 5 værelser fordelt på 3 dobbeltværelser og 2 eneværelser. Alle deles om fællesområderne, der består af et mindre køkken med spiseområde og tv samt 2 fælles badeværelser. Alle vores værelser er udstyret med bord og stole, samt fjernsyn og lille tv-pakke. Desuden har alle fjernsyn chromecast, således at du kan streame indhold fra dine foretrukne streamingtjenester. Under dit ophold hos Storms Bed & Breakfast, er du også meget velkommen til at benytte vores veludstyrede fitnesscenter. Dette kan du læse mere om her. Du kan også frit nyde vores 2 hektar store naturgrund, som byder på både en dejlig bålplads og en lille sø. I sommerhalvåret er der også havemøbler og grill tilgængelig på grunden, som er til fri afbenyttelse. Hos os kan du forvente et ”selvbetjent” ophold, forstået på den måde, at du inden check-in modtager en pinkode, som du benytter til at åbne hoveddør samt værelsesdøren. Dermed har du fuld fleksibilitet i forhold til både check-in og check-out. Vores morgenmad er ligeledes selvbetjent, som selv tilberedes i køkkenet. Dermed bestemmer du selv tidspunktet hvor du ønsker at indtage din morgenmad. Der er desuden fri kaffe og The døgnet rundt.

SPØRGSMÅL?

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan tilbyde hos Storms Bed & Breakfast

MENNESKERNE BAG

Storms Bed & Breakfast ejes og drives af Michelle og Mark Axelgaard, som selv bor i hovedhuset på ejendommen, sammen med vores to børn, samt to hunde og en kat. Storms Bed & Breakfast er opkald efter vores ældste søn - Storm. Vi nyder livet i de landlige omgivelser på vores gård, og elsker at rejse rundt i verdenen. Vi står selvfølgelig gerne til rådighed, hvis du ønsker forslag til seværdigheder eller gode spisesteder i vores lokalområde. Læs mere om vores anbefalinger i området her. Hvis du har spørgsmål til vores Bed & Breakfast eller ønsker at booke et værelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos. Storms Bed & Breakfast

Bestil dit ophold allerede i dag!

KONTAKT OS

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Ring til os

Vi kan kontaktes på telefon +45 28 96 08 19. Besvares telefonen ikke så efterlad en besked, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.

Send os en email

Du kan kontakte os via email på info@storms-bb.dk , vi besvarer som udgangspunkt alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kig forbi

Vi er beliggende på Albækvej 48, 7400 Herning. Ønsker du at se vores lokaler eller omgivelser inden bestilling, er du meget velkommen. Kontakt os gerne på forhånd for at aftale tid.